Η εταιρεία ΚΥΚΛΟΣ ΔΟΜΙΚΗ ΑΤΕΒΕ, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλτικών έργων, με συνέπεια και άψογο επαγγελματισμό. Η ΚΥΚΛΟΣ ΔΟΜΙΚΗ αποτελεί τη στοχευμένη επιχειρηματική προσπάθεια μιας παρέας φίλων και συνεργατών -στο χώρο των κατασκευών και της οδοποιίας– του Γιώργου Βαρλάμη, του Παναγιώτη Μπάκου και του Παναγιώτη Βαφειάδη. Ξεκίνησε τις εργασίες της στις αρχές του 2013, μεσούσης της οικονομικής κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας. Πρωταγωνιστής της επιχειρηματικής αυτής προσπάθειας ο Γιώργος Βαρλάμης, έμπειρος Τοπογράφος Μηχανικός. Ο Γιώργος Βαρλάμης εργάζεται στον εν λόγω χώρο από το 1991, έχοντας αναλάβει διάφορες θέσεις ευθύνης -στον ιδιωτικό τομέα-, ενώ διαθέτει πλούσιο βιογραφικό όσον αφορά στα έργα οδοποιίας.

Η εταιρεία ΚΥΚΛΟΣ ΔΟΜΙΚΗ ΑΤΕΒΕ διαθέτει ιδιόκτητο οικόπεδο 15.000 m2, στο οποίο στεγάζει τις εγκαταστάσεις παραγωγής και εμπορίας ασφαλτομειγμάτων, που είναι και το κύριο αντικείμενο ασχολίας της. Διαθέτει παρασκευαστήριο ασφαλτομείγματος του οίκου SIM group AMMAN ITALY, μοντέλο CB 140L, έτος κατασκευής 2003, με δυνατότητας παραγωγής 150 τον/ώρα. Η διαδικασία παραγωγής είναι αυτοματοποιημένη και ελέγχεται από Η/Υ. Επιπροσθέτως, με τα σύγχρονα μηχανήματα της WIRTGEN GROUP (Wirtgen, Vogele) που διαθέτει, είναι σε θέση να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε ασφαλτόστρωση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όσο απαιτητική κι αν είναι. Με έδρα, στη Θεσσαλονίκη, η ΚΥΚΛΟΣ ΔΟΜΙΚΗ αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει ασφαλτικά έργα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, για να συζητήσουμε τη δυνατότητα διεκπεραίωσης των δικών σας έργων και να εκπονήσουμε για σας την καλύτερη δυνατή προσφορά. Στην ΚΥΚΛΟΣ ΔΟΜΙΚΗ, δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεών σας και την παράδοση του έργου μας στους επιθυμητούς και προσυμφωνηθέντες χρόνους.